Radyo 45'lik

Cuma, Eylül 22, 2017

Kızlara Söz Ver





Seninle daha güçlüyüz!

Kız çocuklarımız için bu platforma katılarak farkındalık yaratma çabamıza destek verdin. UNICEF, çocuk evliliklerinin önüne geçilmesi, kız çocukların eğitime devam etmek konusunda desteklenmesi, cinsel istismar konusunda sıfır toleransa ulaşılması, çocuk koruma mekanizmalarının güçlendirilmesi için politika yapıcı faaliyetler yürütüyor. Kız ve erkek çocukların haklarını öğrenmesini, ebeveynlerin bilinçlendirilmesini, hizmet sağlayıcıların farkındalığının artırılmasını sağlıyor; toplumsal tutumların değişerek sorunun uzun vadeli çözümü için çalışıyor.

Bir adım daha atarak kampanyamızın yayılmasına destek olmak ister misin?

UNICEF KIZLAR
https://twitter.com/intent/tweet?url=UNICEF&text=%C3%87ocuklar%2018%20ya%C5%9F%C4%B1ndan%20%C3%B6nce%20evlendirilmemeli.%20Okula%20devam%20etmeli.%20www.kizlarasozver.org%E2%80%99u%20sen%20de%20imzala%2C%20%40unicefturk%20%20%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmalar%C4%B1n%C4%B1%20destekle.&original_referer=
UNICEF KIZLAR
https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://kizlarasozver.org

Kampanyayı Paylaş:     

Daha fazla çocuğa daha hızlı ulaşmamız için bağış yap:

UNICEF, Birleşmiş Milletler'den herhangi bir fon almıyor, tamamen gönüllü katkılarla çalışıyor. Aylık düzenli bağışın hedeflerimize daha çabuk ulaşmamızı sağlayacak.
Kızlara Söz Ver
https://bagis.unicefturk.org/kiz-ve-erkek-cocuklar-arasinda-esitlik







Türkiye’de; “Kız ve Erkek Çocuklar Arasında Eşitlik”, “Tarımda Çocuk İşçiliği”, “Engeli olan Çocuklar”, “Çocuk Dostu Şehirler” ve “Türkiye’deki Suriyeli Çocuklar” acil durumu gibi pek çok program için, daha güzel bir gelecek için, sürekli çalışıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder